Snacka om kontraster! Nu sitter jag vid skrivbordet bakom datorn på det ”vanliga” jobbet igen. Känns jättemärkligt. Blev en otroligt skön sista helg, härligt väder och trevligt med bygglaget som sällskap. Var väldigt kluven känsla att lämna ön, det är på ett sätt skönt att komma hem naturligtvis – har ju inte varit hemma på tre veckor. Men att kasta sig in i jobbet, vardag och rutiner igen känns inte särskilt roligt faktiskt.

Jag är nog helt klart skapad för att jobba med en lagom blandning av ute och inne jobb – ut i naturen! Känns skönt att jag kommit fram till det iallafall, så då är det bara att se till att det där perfekta jobbet dyker upp också smiley.

Saknade den magnifika solnedgången igårkväll, den rödrosa himmeln över havet i horisonten. Det ser man inte i stan, men jag har ju saknat Tobbe så han fick bli min solnedgång igår!

Ja, då var mina veckor som tillsynsman på Stora Karlsö slut (för den här gången?), så det blir kanske inte några dagliga blogginlägg här längre. Har fortfarande lite bilder kvar i kameran att lägga in förståss. Tack ni som läst bloggen och hållt mig sällskap där ute på ”En öde ö”!

Ha det gott! På återseende….. smiley