….har fått förslag på ny lön från chefen nu… Inte är man värd mycket inte, hmf.. Sämsta löneökningen sedan jag börjat jobba!

Får fortsätta på det här inlägget lite senare, kan inte riktigt formulera mig känner jag – är mest förbannad. Återkommer!

Skulle ju återkomma… men orkar knappt bry mig. Blir bara så less. Var på lönesamtal och gick faktiskt därifrån ganska stärkt, jag gör ett bra jobb! Härligt! Men när man sedan får reda på vad det är värt att vara en ”duktig medarbetare” blir man ju förbannad, det är inte värt ett dugg… Ett pinsammt lönebud helt enkelt.

Det som gör mig mest förbannad är egentligen att själva lönesamtalet och vad man sedan blev erbjuden är så himla lång ifrån varandra. Kunde ju skita i allt snack och alla ”fina ord” på lönesamtalet – det blir ju inte värt något.

Nästa år.. då! Känns som det va exakt samma argument som förra året. Och vad har jag att komma med nästa år? Vet betyligt mer om bebiskräk, men frågan är om det ger högre poäng i ”Excel-filen”?

Inser att jag får exakt samma lönehöjning som alla andra ”duktiga medarbetare” inom kommunen, jag, min man, min mamma – tre olika yrken, tre olika förvaltning – samma lönebud!

Appropå fina ord:

Lönen ska stimulera till förbättringar i verksamheten, skapa engagemang och vilja.
Lönen är ett av sätten att rekrytera och behålla personal. Lönen ska vara individuell och spegla medarbetarnas olika uppdrag och arbetsresultat.

Gotlands kommun – en Attraktiv arbetsgivare – nej, det finns en hel del att leva upp till innan jag skriver under på det.