Känns som det går allt längre och längre mellan blogginläggen… det går allt längre och längre mellan de lugna stunderna för sig själv också, det kan va en förklaring, känner mig allt tröttare och tröttare, det är en annan förklaring. När ska det lilla krypet börja sova hela natten är det tänkt? Ska inte bara skylla på Signe, när ska jag börja sova om nätterna?

Hmm…

Förra veckan var Tobbe föräldraledig och jag jobbade. Knökade bilen full. Barnvagn, mat, fika, familjen, flora, GPS, lupp… och en massa annat bra att ha. Tolv ängen runt hela ön har vi inventerat på Svensk ögontröst, för tredje året i rad. Logistiken blev lite annorlunda i år, men det funkade bra att ha med en bebis på inventeringsuppdrag!

Reslutatet blev lite varierat, fler än förväntat på vissa ställen och färre på andra. Kika på Artportalen den som är intresserad. Rapporten, den får jag skriva en regnig dag.

Lite jobbigt, men helt underbart att få komma ut till dessa ljuvliga platser och att bryta vardagsmönstret lite!