Första dagen på jobbet avklarad, känner mig helt färdig. Skönt att det är en vecka med lite ledigt så man får en mjukstart. Det mesta verkar helt snurrigt.

….eller, får man ens skriva så? Om jobbet, utan att riskera att bli uppsagd? Såg just ett inslag på nyheterna om personer som blivit uppsagda på grund av att de skrivit om sin arbetsplats på Facebook eller i sina bloggar.

Är ganska många som skriver om sin arbetsgivare i både bloggar och facebook status – inklusive jag. Både sånt som är bra och sånt som är dåligt.

Jobbet är en stor del av ens liv och tid, vållar iallafall mig mycket tankar och funderingar – vilket jag använder blogg och Facebook för att uttrycka. Ska man inte få göra det, utan att känna att man gör det med jobbet som insats?

Undrar vad jag har skrivit genom åren…?

Lojalitet gentemot arbetsgivaren före yttrandefrihet, så är det.

Inlägg på Facebook kostade tre jobbet >>>