Tobbe och Signe diggar Metallica för fullt där nere. Tar det som ett bra tecken. Ska vi få räkna oss som friska idag? Vi får väl se…

Vet inte riktigt vilken dag i ordningen det är nu, har tappat räkningen. Först va Tobbe förkyld, sedan jag magsjuk, sedan Tobbe magsjuk – och mitt i allt det där blir Signe sjuk. RS-virus konstaterade farbror doktorn. Så ungefär en vecka skulle vi räkna med, men tur att hon fick det nu, när hon är lite större. Farligt om man får det när man är liten!

Magsjuk man, febrig, trött och grinig dotter, halvpigg mamma – ingen bra kombination. Ja, då börjar Signe kräkas också, hon kräks fortfarande på nätterna, tvättmaskinen går i ett…

I helgen hamnade pappa på lasarettet, ens föräldrar är tydligen inte odödliga som jag alltid trott…

Snön och minusgraderna håller ett hårt grepp om ön, när ska jag kunna ta mig ut i skogen?

Riktigt Slitigt.

Snart så?